Jeg tror jeg har lavet mad i hele mit voksne liv. Ikke sådan professionelt, eller Michelinagtigt – slet ikke. Bare sådan som en slags hygge hobby. Og i dag kan jeg slet ikke undvære det.

Næstefter at lave maden, er det mest tilfredsstillende at den bliver spist. Og til al held er mine børn nogle “madører”, og der bliver altid spist op.

Jeg prøver ofte at lave forsøg med retter jeg ikke har smagt før, men vender typisk tilbage til de sædvanlige gamle danske retter, jeg fik som barn. Der er altså ikke meget der kan slå en spegepølsemad på fedt og en med leverpostej….

Jeg har løbende samlet lidt opskrifter på forskellige retter, som jeg her vil præsenterer for dem der måtte være interesseret. Opskrifterne er opsat på en lidt anderledes måde – en mere læsevenlig måde – end en typisk kogebog.

Jeg håber du finder en opskrift som du synes er værd at prøve af.

Shakshuka i airfryer

  Shakshuka i airfryer En nem og lækker ret. Perfekt til brunch eller aftensmad. Opskriften er lavet direkte i airfryer, hvilket gør den hurtig og

Læs mere »