Shakshuka i luftfriturekoger
Shakshuka med æg

Shakshuka i airfryer

En nem og lækker ret. Perfekt til brunch eller aftensmad. Opskriften er lavet direkte i airfryer, hvilket gør den hurtig og nem.

Hovedingredienser:

Chorizo
Bønner
Tomater
Æg
Shakshuka - Ingredienser & Forberedelse

Ingredienser & Forberedelse

Du skal bruge:

1 løg (hakket)
3-4 fed hvidløg (presset)
125 g chorizo (i skiver eller tern)
2 dåser blandede bønner i tomatsauce
1 dåse hakkede tomater
2-4 æg

Forbered chorizoen:

Steg den i et ildfast fad i airfryeren (200°C, 5 min), til den er sprød. Lad olien fra chorizoen blive for ekstra smag.

Chorizo og ingredienser til Shakshuka

Start med at stege chorizoen for at frigive de lækre smagsstoffer

Sådan laver du Shakshuka

Sådan laver du Shakshuka

1

Når chorizoen er sprød, tilsættes løg, hvidløg, bønner, hakkede tomater, salt og peber. Rør godt sammen.

2

Steg i airfryer i ca. 18 minutter ved 200°C. Rør gerne en gang undervejs for at sikre jævn tilberedning.

3

Lav små fordybninger i blandingen med en ske og slå æggene ud i dem. Lad airfryeren køre i yderligere 5 minutter ved 200°C.

Serveringstip

Server straks mens retten er varm – gerne med friskbagt brød til at dyppe i den lækre sauce og de blødkogte æg!

Shakshuka under tilberedning
Færdig shakshuka klar til servering